събота, 8 юни 2013 г.

Пиле в марината от конфитюр

Продукти:
2 пилешки бутчета

за маринатата
4 с.л. конфитюр от сливи
6 с.л. кетчуп
1 ч.л. зеленчукова подправка






Начин на приготвяне:
Продуктите за маринатата се смесват и пилето се потапя в маринатата и се оставя за час в хладилника.
Пилето заедно с маринатата се изсипват в плик за печене и се пече в загряна фурна до готовност.




3 коментара:

  1. Сладуранке, изненада ме с това пиле! Неустоимо е! Прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Това със сигурност е страшно вкусно!
    Имаш чудесни рецепти,Жана!
    Бих ти препоръчала да си сложиш притурка за последователите,за да можем да те следим през Блогър.
    С пожелание за усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване