петък, 7 юни 2013 г.

Салата с авокадо

Продукти:
1 авокадо
2 праскови
2 с.л. царевица от консерва

за дресинга
1 ч.л. лимонов сок
1 ч.л. зехтин
1/2 ч.л. мед
1/2 ч.л. горчица




Начин на приготвяне:
Авокадото се обелва, костилката се отделя и месестата част на авокадото се нарязва на ситни кубчета. По същия начин се обелва, почистват и нарязват прасковите.
В купичка се смесват нарязаните праскови, авокадо и царевица.
В друг съд се смесват продуктите за дресинга и се бъркат до получаване на хомогенна смет.
Салатата се залива с дресинга и е готова за консумация.
Да ви е сладко!


Няма коментари:

Публикуване на коментар