петък, 14 юни 2013 г.

Бисквитки с годжи бери

Продукти:
1/2 ч.ч. овесени ядки
1/2 ч.ч. пълнозърнесто брашно
шепа годжи бери (50 бр.)
1/4 краве масло 125 гр.
2 с.л. мед
6 с.л. прясно мляко
2 с.л. лимонов сок









Начин на приготвяне:
Овесените ядки се накисват в прясното мляко докато го поемат.
Годжи беритата се накисват в лимоновия сок докато омекнат.
Краве маслото се оставя да омекне на стайна температура.
В купа се смесват всички продукти, като предварително годжи берито се е прецежда от лимоновия сок.
С помощта на лъжица се оформят топчета върху хартия за печене и курабийките се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса докато се зачервят.





1 коментар:

  1. Ех, каква компания са за кафето! Страхотни хрупкавелки! Прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване