понеделник, 24 септември 2012 г.

Пиле по китайски

Продукти:
500 гр. пилешко филе
1 гл. лук
2 пиперки
1 морков
2-3 с.л. соев сос







Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва да полумесеци, пиперът на лентички, а морковът на пръчици.
В сгорещена мазнина се слага лукът да се  запържи. Добавят се пиперките и морковът и когато те поомекнат се добавя пилешкото месо, нарязано на кубчета.
Оставят се продуктите да се пържат и се добавя соевият сос.
Внимавайте да не прекалите със соевия сос, понеже е солен.
Ако е необходимо се добавя и малко вода за да продължи да се готви яденето докато месото е  готово.
Да ви е сладко!


Няма коментари:

Публикуване на коментар