събота, 23 февруари 2013 г.

Пастет от пилешки дробчета

Продукти:
500 гр. пилешки дробчета
1/2 крема сирене от 125 гр.
2 с.л. краве масло
сол









Начин на приготвяне:
Пилешките дробчета се измиват, отцеждат се добре от водата и се почистват от жилите.
Кравето масло се загрява и се добавят дробчетата да се пържат. Пържат се от двете страни до готовност и се изваждат с решетеста лъжица. Смилат се в блендер или се пасират с пасатор. Добавя се крема сиренето, сол на вкус и всички продукти се смесват добре.
Става много вкусно намазан върху пълнозърнеста филийка.

1 коментар:

  1. Скоро мислех и аз за вариант на пастет от пилешки дробчета, но не знаех какво още да добавя към съставките. Идеята ти ми звучи добре, а и изглежда вкусно! Поздрави!

    ОтговорИзтриване