сряда, 21 май 2014 г.

Рулца с топено сирене, шунка и тиквички

Продукти:

топено сирене на триъгълничета

тънки ленти шунка

тиквичка нарязана на тънки ленти по дължина









Начин на приготвяне:
Топеното сирене се увива в лентичка шунка, след това се увива в резен тиквичка и готовите рулца се набождат с клечка за зъби за да не се развият.
Това се прави с всички парчета топено сирене.
Когато рулцата са навити се запържват за малко от всяка страна и се сервират.

6 коментара:

  1. Ей, браво, Жани, това е превъзходно предястие! Запечени на грил тиган или скара ще станат още по-фантастични.
    С поздрав! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз принципно предпочитам печенето пред пърженето, така че ще се възползвам от идеята следващия път :)

      Изтриване
  2. Чудни са, дръпвам си няколко, много изкусителни ролца! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Жана, чуднички са, и аз искам едничко, ако са останали. Поздрави!

    ОтговорИзтриване