четвъртък, 5 септември 2013 г.

Пилешки дробчета с мед и соев сос

Продукти:
500 гр. пилешки дробчета
1 глава лук
2 с.л. мед
5 с.л. соев сос
50 мн. вода
мазнина







Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва в загряна мазнина.
Добавят се дробчетата и пърженето продължава докато се запържат от всяка страна.
В купа се смесват медът, соевият сос и водата и се разбъркват добре.
Медената смес се добавя към дробчетата и те се оставят да врят, докато се сготвят и сместа се поизпари.

2 коментара:

  1. Удивително вкусни рецепти показваш! Коя от коя по-изкусителни и все с любими продукти. Не съм опитвала дробчета така, но ми се иска сега да има пред мен една такава чинийка за дегустация! Прекрасни почивни дни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Кате! Радвам се, че имам такъв последователен читател на блога като теб :)

      Изтриване