Продукти:
топено сирене на триъгълничета
тънки ленти шунка
тиквичка нарязана на тънки ленти по дължина
Начин на приготвяне:
Топеното сирене се увива в лентичка шунка, след това се увива в резен тиквичка и готовите рулца се набождат с клечка за зъби за да не се развият.
Това се прави с всички парчета топено сирене.
Когато рулцата са навити се запържват за малко от всяка страна и се сервират.
Ей, браво, Жани, това е превъзходно предястие! Запечени на грил тиган или скара ще станат още по-фантастични.
ОтговорИзтриванеС поздрав! :)
Аз принципно предпочитам печенето пред пърженето, така че ще се възползвам от идеята следващия път :)
ИзтриванеЧудни са, дръпвам си няколко, много изкусителни ролца! Поздрави!
ОтговорИзтриванеМерси, Кате, почерпи се :)
ИзтриванеЖана, чуднички са, и аз искам едничко, ако са останали. Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Таня, заповядай вземи си :)
Изтриване